Met NOA afdeling Vught naar Gyproc in Parijs

Met NOA afdeling Vught naar Gyproc in Parijs

Op 5 oktober 2017 hebben wij met een aantal leden van de NOA afdeling Vught een bezoek gebracht aan de fabriek van Saint Gobain Gyproc in Vaujours bij Parijs.

In het goede gezelschap van Ad van de Bos en Christian Venmans van de firma Gyproc hebben we de 1e dag de stad Parijs bezocht. We hebben Parijs gezien vanaf de Tour Montparnasse, een biertje gedronken in een Engelse pub en de avond afgesloten met een mooie dinershow.

De 2e dag zijn we begonnen met een bezoek aan de zeer indrukwekkende ondergrondse gipsgroeve. Aansluitend hebben we een rondleiding door de fabriek gehad waar zowel de zakken gips als de gipsplaten worden geproduceerd. Vooral dit laatste was erg mooi om te zien.

De gipsgroeve van Saint Gobain Gyproc

Uitleg over de plaatsing van de explosieven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De fabriek met zakwaren.

De productie van gipsplaten

Vacature: stukadoors en spack-spuiters

Stukadoorsbedrijf SSA heeft weer een vacature!

Aangezien onze orderportefeuille voor 2018 er weer zeer rooskleurig uitziet zijn wij op zoek naar versterking van ons huidige team.
Wij zoeken gemotiveerde ervaren stukadoors voor nieuwbouw, verbouw en particulier werk. Daarnaast hebben wij een vacature voor een spack-spuiter voor diverse nieuwbouw projecten.

Voor beide functies geldt minimaal 5 jaar ervaring, in bezit van een geldig rijbewijs en in staat om geheel zelfstandig te werken. Ook zzp-ers zijn van harte welkom.

Bij voorkeur reageren op deze vacature via een email naar: info@stukadoorsbedrijfssa.nl

 

Gestart met werk Saksen Weimar in Arnhem

Op Saksen Weimar gaat het om meer dan alleen het huis. Het is een totaalbeleving van woon- en leefcomfort, karakteristiek voor Arnhem-Noord.

In en rondom de voormalige Saksen Weimar kazerne in Arnhem verrijst straks een landschap met maximaal 450 woningen, appartementen, woon-/werk appartementen en kleinschalige bedrijvigheid. Het terrein kent een verval van tien meter. In de helling worden plateaus gegraven, zodat er woonterrassen op het zuiden ontstaan. We noemen dit wonen op ‘De Groene Treden’. Op ‘De Groene Treden’ komen koopwoningen en koopappartementen. Saksen Weimar wordt in verschillende fases ontwikkeld en gebouwd.

Vandaag zijn wij gestart met het stukadoors- en spuitwerk van Saksen Weimar fase 4 te Arnhem in opdracht van Giesbers Wijchen.

Kantoor Acanthus te Amsterdam

ING neemt fase 2 t/m 4 van het kantoor Acanthus te Amsterdam in gebruik na een verbouwing. In opdracht van Van Wijnen Deventer hebben wij hier het stukadoorswerk uitgevoerd. Hieronder ziet u enkele afbeeldingen van dit mooie kantoorpand.

IMG_1393  IMG_1383  IMG_1381  IMG_1379  IMG_1376