Over SSA

Stukadoorsbedrijf SSA is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar wij voeren werkzaamheden uit door nagenoeg heel Nederland. Wij zijn een erkend stukadoorsbedrijf (Afbouwkeur) en lid van NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven).

Geschiedenis

Opa, mijn vader en ome Tiny.
Opa, mijn vader en ome Tiny.

Mijn vader heeft in 1979 SSA (Spack-spuit en Afwerkingsbedrijf) opgericht, maar onze geschiedenis gaat verder terug. Mijn opa, Piet van Herpen, was stukadoor en samen met twee van zijn zoons, Tiny en Jan, is hij in 1958 een eigen stukadoorsbedrijf begonnen. In zijn hoogtijdagen hadden ze meer dan 80 stukadoors in dienst. Na het overlijden van mijn opa en een jaar in Zuid Afrika te hebben gewoond en gewerkt, heeft mijn vader stukadoorsbedrijf SSA opgericht.
Vanaf 1987 ben ik, Pieter van Herpen, in het bedrijf gekomen en heb dit enkele jaren later overgenomen van mijn vader.

Helaas is op 20 augustus 2019 de oprichter van ons bedrijf, mijn vader – Jan van Herpen, op 79 jarige leeftijd overleden.

Projecten.

Van begin af aan zijn wij geen enkele uitdaging uit de weg gegaan, liepen wij voorop met de nieuwste trends op stukadoorsgebied en lag onze kracht in de uitvoering van grote en speciale projecten. Naast talloze woningbouwprojecten hebben we ook aan een groot aantal noemenswaardige uitiliteitsbouwprojecten mee mogen werken zoals o.a. het Stadhuis van Den Haag, het ministerie van VROM, het hoofdkantoor van Shell, het Grand Hotel in Amsterdam, en het dans- en muziektheater in Den Haag. Met al deze projecten hebben wij laten zien dat stukadoorsbedrijf SSA een eerlijke,  betrouwbare en deskundige partner is.

Particuliere klanten

In 1990 zijn we ons naast de professionele opdrachtgevers ook op particuliere klanten gaan richten. Ook zijn we in de loop van de jaren op een intensievere manier gaan samenwerken met onze toeleveranciers. Onze klanten én de klanten van onze opdrachtgevers kunnen nu de zeer uitgebreide showroom van onze leverancier bezoeken. Hier krijgen de klanten informatie over alle mogelijkheden op stukadoorsgebied zoals leem, tadelakt, Micro Design pleister, betonlook etc. Maar de klanten krijgen, indien gewenst, ook een kleur- en productadvies. Dit advies voor hun leef- of werkruimte wordt geheel op hun smaak en inrichting afgestemd. Wij krijgen van onze klanten zeer positieve reacties op deze (kleur-) adviezen en zien dit dus ook als een toegevoegde waarde voor alle partijen.

Pieter van Herpen eigenaar Stukadoorsbedrijf SSA
Pieter van Herpen eigenaar Stukadoorsbedrijf SSA

Complete afbouw.

Naast stukadoorswerk kunnen wij de complete afbouw voor u regelen, zoals schilderwerk, gipsplaatwanden en -plafonds. Voor deze disciplines beschikken wij over een aantal vaste onderaannemers die hetzelfde hoge kwaliteitsniveau nastreven. Het stukadoors- en spuitwerk wordt hoofdzakelijk uitgevoerd met eigen mensen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare vakkundige partner voor uw projecten? Neem dan zeker eens contact met ons op.

Meest recente berichten

Kernwoorden van bouwpartners

"SSA is een bedrijf waar je van op aan kunt". "Geeft in de showroom een superadvies aan de eindgebruiker". "Houdt zich aan de afspraken". "Is goed in grote utiliteitsprojecten". "Levert kwaliteitswerk"."Fijne partner om mee samen te werken".

Maart 2022

"Ik wil graag mijn complimenten maken aan zowel de stukadoor als de spuiters. Ze hebben alle drie vakwerk geleverd en de boel keurig achter gelaten.  En ze waren nog vriendelijk ook.
Jij ook succes met de pup en wie weet tot een volgend project.
Groet Peter''

 

December 2021

"We zijn wederom erg tevreden over het nakomen van de afspraak, het resultaat van de muren en de netheid waarmee gewerkt is. Top!
Hartelijke groet, Monique"

Reacties van particuliere klanten